Antalya Ucuz Araç Kiralama

Antalya Lara Rent A Car firması olarak Antalya'nın tüm bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz. Firmamız, 2016 yılında kurulmuş olup Antalya'nın en sevilen isimlerinden biridir. Günlük, aylık ve yıllık araç kiralama hizmetleri, minibüs ve otobüs kiralama hizmetleri ile ekonomik fiyatlarımızı sunuyoruz. Dilediğiniz şehirden anahtar teslim ile araçlarımızı alabilir, dilediğiniz şehirde bırakarak şoförlü ve şoförsüz araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Firmamız Muratpaşa Antalya Merkez Ofisi ve Güzelyurt şubesi ile Antalya'nın tüm bölgelerinde hizmet veriyor. Bir telefonla araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir, web sitemizden online rezervasyon yaparak Türkiye'nin dilediğiniz şehrinden araç teslim alıp, araç teslim edebilirsiniz. Kolay ve hızlı rezervasyon işlemleri ile Yüce Rent A Car web sayfası üzerinden araç alış ve bırakış şehirleri, tarih, saat ve lokasyon bir bilgilerini girerek işlem yapabilirsiniz. Seçtiğiniz aracın marka ve modeli arasında tercih yapabilir, firmamızın sunduğu kalite ve güvenilir hizmetler ile konforlu seyahatin tadını çıkarabilirsiniz.

Yüce Rent a Car Araç Kiralama Fiyatları

Antalya Lara Rent A Car fiyat listesi ile tüm araç kiralama firmalarından daha cazip ve daha avantajlı fırsatları sunuyoruz. Yüce Rent A Car ekonomik sınıf araç modellerinde;

·         Fiat Linea

·         Renault Clio Symbol

·         Hyundai Accent Era

·         Hyundai Accent Blue

·         Hyundai i20

·         Peugeot 301

·         Fiat Egea

·         Ford Focus

·         Renault Fluence

·         Volkswagen Polo

·         Volkswagen Passat

Araç modelleri ile 2017-2018 yenilenmiş filomuzu sunuyoruz. Tüm araçlarımızın periyodik bakımları yapılmıştır. Yasal olarak sunduğumuz ulaşım hizmetleri dahilinde minibüs ve otobüs kiralama servisinde ise;

·         Mercedes Vito

·         Volkswagen Carevelle ve

·         Ford Tourneo Custom modelleri ile tur ve organizasyon ihtiyaçlarınızda kaliteli ve güvenilir markamız ile hizmet sunuyoruz.

Her gün yerli yabancı binlerce turiste ulaşım hizmeti sunan firmamız, lüks araçları içerisinde ise Mercedes, Volkswagen, BMW ve Audi markalarının en şık modellerini kiralayabilirsiniz. Antalya Lara rent a car firmamız hizmetleriyle şoförlü veya şoförsüz araç kiralama fırsatlarından yararlanabilirsiniz.