MERHABA TRANSFER İLE HUZURLU ZİYARETLER

18 yıllık uzun deneyimimiz ve tecrübelerimiz ile yaşanacak seyahatlerin en güzelini sizlere sergilemek amaçlı Merhaba Transfer olarak karşınızdayız. 18 yıllık uzun deneyimimiz ve tecrübelerimiz ile yaşanacak seyahatlerin en güzelini sizlere sergilemek amaçlı Merhaba Transfer firmamız olarak yıllarca yapmış olduğumuz hizmet ile kendi sektörümüzde de gözler önünde olan bir firma olarak gurur duymakta ve sizlere sunduğumuz samimi ve dürüst hizmetlerimizin memnuniyeti içerisindeyiz. Bir çok transfer firması olmasına rağmen Merhaba Transfer olarak biz, yeniliklerimiz ile, avantajlarımız ile, her bütçeye uygun ekonomik fiyatlarımız ile ve eleştirilere açık bir firma olarak huzurlu yolculuklarınız ve ziyaretlerinizde , rahat, konforlu ve en önemlisi güvenilir olarak sizlerleyiz.

Merhaba transfer firmamız, Dünya çapında 'yeryüzü cenneti' olarak adlandırılan iklimi, hava şartları, doğası, temiz havası, tarihi yapıtları, antik kentleri, yaylaları,  güneşi ve eşsiz sahili ile Antalya'da yapacağınız ziyaretlerde transfer hizmetlerinizi gerçekleştirmektedir. Bu hizmetlerimize ister yurt dışı, ister yurt içi seyahatlerinizin ardından  Antalya'ya siz havaalanına gelmeden on beş dakika önce istemiş olduğunuz yerde bulunmaktayız. Yolculuk yorgunluğunuzu atarak otel veya konaklama merkezlerinize ulaşmanızda sizlere yardımcı olmaktayız. Aynı zamanda ziyaretlerinizin sonların da tekrar konaklama merkezinizde havaalanlarına kadar sizlere eşlik ederek huzurlu bir ortam sağlamaktayız. Nisan ve Ekim ayları arasında oluşan yaz sezonunda sizi sizden alacak, sahili, denizi ve güneşi ile birlikte renkli gece hayatları da  dikkat çekmektedir Antalya. Antalya'nın sıcak gece hayatlarından eğlenerek dönüşlerinizi düşünmeden rahatlıkla sürdürebilirsiniz. Merhaba Transfer firmamız hiç bir sorun sıkıntı yaşamamanız için güvenliğinizi kontrol altına alarak hizmet vermektedir. Yapmak istediğiniz şelale, mağara, antik kentler, yaylalar, yapılar, tarihi cami ziyaretlerinizde hem rahat bir ortam eşliğinde konforunuzu sağlayarak ekonomik bütçeniz için de sıkıntı olmamasından trafik sorunu yaşamadan güzel ilimizi tanıyabilir, dürüst, ciddi, saygılı, eğitimli, tecrübeli şoförlerimiz eşliğinde de gerekli tüm yardımları alabilirsiniz.  Antalya'da turistlerin dinlenmeleri, eğlenmeleri ve doğa ile iç içe olabilmelerine olanak sağlayan, şehirlerin dışında bulunan kent parkları ve korunmaya alınmış gezilecek doğal yerleri bulunmaktadır. Bunların bir kısmı göl, gölet ve baraj gölleri etrafında bulunan yeşil alanlar diğer bir kısmı da ormanlık ve yayla bölgeleridir. Ülkemizin turizm açısından en gelişmiş ili olan Antalya'yı her yıl ortalama on beş milyona yakın turist ziyaret etmektedir. Dünya çapında da en çok ziyaret edilen illerin arasında dördüncü sırada yer almaktadır. Gelişme gösteren turizmlerden biri de inanç turizmidir Antalya'da. Özellikle Selçuklu döneminden kalan bir çok tarihi camiler de ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştur. Nüfusu turizmin etkisinden de kaynaklandığın dan hızla artmaya başlamıştır. Ziyaretçilerimizin mutlaka uğramaları gereken yerlerden biride Adrasan' dır. Doğanın güzelliği, bol oksijenli havası, huzur veren ormanları, masmavi denizi ile Adrasan ziyaretlerinizden hoşnut olarak ayrılacaksınız. Bu güzel doğa gezisinde de Merhaba Transfer firmamız ile birlikte huzurlu bir tatil geçireceksiniz.

Transfer hizmetlerinizde sizlere zorluk yaşatmadan, sevdikleriniz, aileniz, dostlarınız ile birlikte mutlu, huzurlu ve en önemlisi de güvenilir bir hizmet sunmaktayız. Uzun yıllar boyunca sürmüş olan tecrübemiz ile ekonomik açıdan da her bütçeye uygun fiyatlarımız ile yerli, yabancı turistlerimize yaz-kış hizmet vermek onların ihtiyaçlarına yardımda bulunmak, istenildiği anda yanlarında olmak , yapacakları gezilerde de şoförlerimizin tecrübeleri, deneyimleri ve dürüstlükleri ile memnun kalmalarını sağlayacak tekrar hizmet vermekten Merhaba Transfer olarak onur duyacağınız.  En önemli gerçek olan sizlerin güvenliğinizi, çocuklarınızın güvenliğini, aileniz ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlayabilmektir. Ayrıca araçlarımız Navigasyon sistemleri ile de takip edilmekte olduğundan hiçbir sıkıntı yaşamayacağınız garantisini vermekteyiz. Merhaba Transfer firmamıza internet üzerinden de rahatlıkla ulaşabilir rezervasyon yaptırabilirsiniz.