Son Model Araçlar İle Kiralama Hizmeti Elitcar’da

Elitcar Rental olarak firmamız, 2005 yılında faaliyet göstermeye başlamış ve kısa süre de daha çok kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Her yıl büyümesini %30 oranında arttıran şirketimiz içerisinde, araç kiralama, farklı lokasyonlara araç isteme ve konforlu otomobillerden yararlanma son derece kolaydır. Bu noktada bireylerin yalnızca hizmetlerimizi incelemeleri yeterlidir. Sabiha Gökçen oto kiralama hizmetlerimizden yararlanmak isteyen müşterilerimiz adına ise uygun fiyat garantisi ve full kasko yaptırma avantajı sunulmaktadır. Daha öncesinde herhangi bir araç kiralama firması ile çalışmayan bireyler, yetkililerimiz ile iletişime geçerek avantajlı hizmetlerin keyfini çıkarabilirler.

İnternet Üzerinden Ya Da Şubelerden Kiralama İmkanı

Araç kiralama alternatiflerimizden yararlanmak isteyen müşterilerimizin, internet ve şube olmak üzere farklı iki seçeneği mevcuttur. Bu noktada (https://elitcarrental.com) olarak bilinen internet adresimiz, kullanışlı ara yüze sahip olması nedeniyle kullanıcılarımız açısından son derece pratiktir. Sabiha Gökçen oto kiralama hizmeti almak isteyen bireyler, internet sitemizi ziyaret ederek kısa süre içerisinde rezervasyon yaptırabilirler.

  • Araç kiralama işlemleri sırasında, şirketimiz kuralları gereğince bireylerin tüm bilgilerini aktarmaları önemlidir.
  • İnternet yerine hizmet binalarından oto kiralayacak olan bireyler adına, 13 farklı şehirde ve 9 havaalanında aktif olarak hizmet veren şubelerimiz bulunur.
  • Elitcar Rental olarak 2016 ve 2017 modelli araç filomuzun bulunması, müşterilerimizin de memnun edilmesine ve kalitemizin artmasına yardımcıdır.
  • Kiralama ücretlerimiz araçlara göre değişmekte olup, bu noktada uzman personellerimizden yardım almanız daha faydalıdır.

Kiralama Sözleşmesi Ve Kasko Şartları

Kiralama sözleşmesi, şirketimiz bünyesinde araç kiralama fırsatlarından yararlanmak isteyen kullanıcılarımıza sunulan bir hizmettir. Sözleşmeyi detaylı bir şekilde okuyan ve onaylayan kullanıcılarımız, bu sayede herhangi bir araç hasarı oluşması durumunda problem yaşamazlar. Yine aynı şekilde araçlarımızın tamamı yeni ve kilometresi düşük parçalar oldukları için, müşterilerimizin kasko yapmaları da önemlidir.

Kasko yapmanın faydaları: Kuruluşumuz içerisinde yer alan mini kasko paketi ya da ferdi kaza sigortası gibi hizmetlerden yararlanan kullanıcılarımız bu sayede ekonomik anlamda da kendilerini koruma fırsatı bulabilirler. Kasko her ne kadar gereksiz bir işlem gibi gözüksede daha sonrasında maddi kayıpların artmaması açısından dikkatli hareket etmek gerekir. Kasko hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen müşterilerimiz, internet sayfamızdaki müşteri hizmetlerimiz ile görüşebilirler.

Model Seçimi Sırasında Müşteri Hizmetleri Yanınızda

60’dan fazla araç modelimizin  bulunması, şirketimiz içerisinde oto kiralama fırsatlarından yararlanmak isteyen müşterilerimizin kararsız kalmasına neden olabilir. Bu noktada müşteri hizmetlerimiz ile görüşülmesi, kullanıcılarımızında daha kolay bir şekilde karar vermelerine yardımcı olur.

  • 13 farklı şehir içerisinde hizmet veren kuruluşumuzda araç kiralamak isteyen kullanıcılarımız, internet sitemizde bulunan detaylı görselleri inceleyebilirler.
  • Özellikle Sabiha Gökçen oto kiralama konusunda internetten rezervasyon yapmak daha da kolaydır.
  • Firmamız her zaman müşteri odaklı olarak hareket ettiği için, bireylerde profesyonel bir araç kiralama fırsatı bulabilirler.
  • Model konusunda kararsız olan kullanıcılarımız, 20 farklı marka ile anlaşmalı olan şirketimiz bünyesinde, kendilerine en uygun otomobili tercih edebilirler.
  • Şirketimiz bünyesinde düşük modelli araç yer almadığı için otomobil seçimi sonrasında müşterilerimizin mağdur olma riski son derece azdır.